Segítünk megóvni környezetét!
dobozok
csík
English Deutsch
Partneri belépés: Jelszó:
Válogass ÖKOsan! rajzpályázat
Gyűjtőpont kereső

A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat és keresse meg a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!


Az Öko-Kord új szolgáltatásának köszönhetően mostantól még egyszerűbben tehet a környezet megóvásáért! Az ország több, mint 600 pontján telepített új gyűjtőpontoknak köszönhetően a lakosság mostantól kényelmesen, a bevásárlások alkalmával válhat meg az otthon gyűjtött csomagolási hulladékoktól. Az Öko-Kord gyűjtőpontok műanyag (PET palack, műanyag bevásárló reklámtáska) üveg, és alumínium italcsomagolások, valamint a papírhulladékok (újságok, szórólapok) gyűjtésére alkalmasak!

 

Öko Spar kicsi
Kattintson a képre a nagyobb méretért!


Válassza a zöld utat, és keresse meg lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!


Gyűtőpontok:


A megjelenített térkép nem a teljes! A teljes gyűjtőhely listához kattintson ide: Gyűjtőpont kereső nagyobb térképen való megjelenítése, és lapozzon az oldalak közt.

 


Nem talált gyűjtőpontot a lakóhelye közelében? Igényelje szolgáltatásunkat most! A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!


ÖKO-KORD ORSZÁGOS NONPROFIT KFT.
1222 Budapest Gyár utca 17.
Telefon: 06 1 424-0100
Fax: 06 1 424-0101
E-mail: info@oko-kord.hu

Hírlevél
E-mail:
Legfrissebb híreink

Gyűjtőpont kereső:

kis piros kuka
A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat és keresse meg a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!
Tovább
ÖKO-KORD