Segítünk megóvni környezetét!
Archívum
csík
English Deutsch
Partneri belépés: Jelszó:
Válogass ÖKOsan! rajzpályázat
Két héttel meghosszabbítva! Még érdemes belevágni!
2012-11-28 12:23:41

További két hét áll a hajdú-bihari általános iskolások rendelkezésére, hogy elkészítsék és beküldjék rajzaikat a Válogass ÖKOsan! újrahasznosítás témájú rajzpályázatra.

 

Még minding érdemes elkészíteni és beküldeni az újrahasznosítás témájú pályaműveket a Válogass ÖKOsan! rajzpályázatra, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel november 23-ára módosítottuk a pályázat beküldési határidejét.A rajzpályázat meghirdetése óta folyamatosan érkeznek be a pályaművek, de még most sem késő nekilátni és nevezni, hiszen a zsűri az összes rajzot egyenrangú elbírálásában fogja részesíteni.Mindenki látni fogja a győztes rajzot!A pályázat fődíja, hogy a zsűri által a pályázat abszolút nyertesének kihirdetett pályamunka - a pályázó nevének, és az iskolának a jól látható feltüntetésével - két héten keresztül tíz órásplakáton lesz látható Debrecen közterületein, így mindenki látni fogja melyik iskola, melyik tanulójának munkáját ítélték legjobbnak! Mindemellett a nyertes további 100.000,- Ft értékű könyvutalványban részesül.Különdíj a legtöbb rajzot beküldő iskolának!Az iskolán belül érdemes összefogni és közös foglalkozás keretében készíteni el a pályamunkákat, mivel a legtöbb rajzot beküldő oktatási intézmény 5 db falra szerelhető PET palack tömörítő készüléket kap.A pályázatra két korcsoportban 6-10 és 10-14 éves kor között lehet jelentkezni. A zsűri a rajzokat a kreativitás, egyediség, a tartalom, üzenet szempontjából fogja értékelni. Mindkét kategóriában az első három helyezett pályaművet fogják díjazni.BeküldésA pályaműveket postai úton lehet beküldeni, de felhívjuk szíves figyelmüket, hogy, igény esetén vállaljuk a rajzok begyűjtést az olyan iskolákból, ahol nagyobb számú pályamunka gyűlik össze. A begyűjtés igényét a d.farago@well.hu e-mail címen lehet jelezni.Nyilvános díjkiosztó és kiállításA Válogass ÖKOsan! rajzpályázat hivatalos díjkiosztó ünnepségét december 11-én 14:00 órakor rendezik meg a Kölcsey Központban, ahová várnak minden érdeklődőt! A legjobb munkák december 15-ig díjmentesen lesznek megtekinthetők a kulturális központban.

 

Hírlevél
E-mail:
Legfrissebb híreink

Gyűjtőpont kereső:

kis piros kuka
A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat és keresse meg a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!
Tovább
ÖKO-KORD