Segítünk megóvni környezetét!
Archívum
csík
English Deutsch
Partneri belépés: Jelszó:
Válogass ÖKOsan! rajzpályázat
Még egy hétig tart nyitva a Válogass Ökosan! kiállítás
2012-11-28 12:21:07

Jövő szerda estig tekinthető meg az újrahasznosítás történetét bemutató kiállítás a Kölcsey Központban. Az utolsó hét iskolai csoportjai meglepetésre is számíthatnak.

 "A szeptember eleji nyitás óta két és félezer látogatója volt a szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő interaktív kiállításnak, ahová az egyéni látogatók mellett továbbra is várják az általános iskolák és egyéb alapfokú oktatási intézmények csoportos regisztrációját. A kiállítás maradék idejére időpontot választó iskolai csoportok most ajándék rajzfelszerelést is kapnak ajándékba, a párhuzamosan zajló - ugyancsak az újrahasznosítás témájával foglalkozó - „Válogass ÖKOsan!" rajzpályázathoz.

 

A kiállítás kiváló inspirációként szolgál a rajzok elkészítéséhez: a gyerekek először látványos áttekintést kapnak, hogy hogyan alakult ki a fejlett országokban az újrahasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés kultúrája, majd a kiállításon továbbhaladva elcsodálkozhatnak rajta, hogy napjainkban már mennyi újrahasznosított anyagokból készült használati tárgy található közvetlen környezetünkben, legyen szó akár otthonunkról, munkahelyünkről, vagy közterületekről.

 

A kiállítás díjmentesen látogatható minden nap 10 és 18 óra között. A csoportos regisztráció a kampány www.valogassokosan.hu weboldalán történik. A rajzpályázat részletes játékszabálya szintén megtalálható a kampány weboldalán."

 

A teljes sajtóanyag ezen a linken megtekinthető.

 

Hírlevél
E-mail:
Legfrissebb híreink

Gyűjtőpont kereső:

kis piros kuka
A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat és keresse meg a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!
Tovább
ÖKO-KORD