Segítünk megóvni környezetét!
Archívum
csík
English Deutsch
Partneri belépés: Jelszó:
Válogass ÖKOsan! rajzpályázat
Több mint 1700 látogató a Válogass ÖKOsan! kiállításon
2012-11-28 12:19:38

A hulladék újrahasznosítás témáját körbejáró interaktív kiállítás tartalmas időtöltést kínál kicsik és nagyok számára egyaránt. Az első két hét alatt több mint 1700-an voltak kíváncsiak a látványos installációkra a debreceni Kölcsey központban.

 

 A kiállítást hét közben elsősorban iskolás csoportok látogatják, hétvégén pedig ideális családi program, de emellett sok hasznos és érdekes információt hordoz minden környezettudatos helyi lakos számára. A szemléletformáló rendezvény nagy sikert aratott látogatók körében, amelyet alátámasztanak a vendégkönyv bejegyzései is:
„Nagyon ötletesnek és szemléletesnek tartom a kiállítást. 8 éves kisfiamnak is nagyon tetszett."

 

„A gyerekek környezettudatos nevelését már korán kell elkezdeni. Ez a kiállítás nagyon jól szemlélteti a dolgokat számunkra is."

 

„Nem hittem volna, hogy ennyi hétköznapi tárgy készül a visszagyűjtött hulladékból! Nagyon kedves volt a kézműves foglalkozást vezető hölgy is. Nagy hasznát vesszük otthon a süni ceruzatartónak"

 

„Kiváló nevelő hatású és szemléletformáló ez a kiállítás. Nagyon hasznos!"
A kiállítás október 10-ig nyitva áll szervezett csoportok, családok és egyéni látogatók előtt is. A rendezvény ingyenesen megtekinthető minden nap 10 és 18 óra között a Kölcsey Központ nyitva tartási napjain.

 

Hírlevél
E-mail:
Legfrissebb híreink

Gyűjtőpont kereső:

kis piros kuka
A szelektív hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen könnyű! Válassza a zöld utat és keresse meg a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőpontunkat!
Tovább
ÖKO-KORD